Atina tepisi

O nama

Uređujete novi stan, renovirate postojeći ili jednostavno želite da unesete malo svežine u životni prostor? Tepisi su pravo rešenje koje će Vaš dom učiniti drugačijim i dati mu Vaš lični pečat. Pažljivo izabrani, naglasiće lepotu Vašeg parketa, laminata ili nameštaja.

Izrađeni od najfinije novozelandske vune mašinskom tehnikom izrade, vuneni tepisi pružaju osećaj luksuza i prefinjenosti. Punoća i čvrstina prediva vunenim tepisima daje dimenzionalnu stabilnost i omogućava lakše održavanje zbog čega i nakon godina korišćenja ovi tepisi izgledaju kao novi.

Tepisi izrađeni od savremenih materijala pružaju mnogo strukturalnih i vizuelnih efekata. Vrlo su praktični za održavanje, trajni i pristupačni zbog čega se često mogu menjati u skladu sa trendovima. Izražena antialergijska i antibakterijska svojstva ovih tepiha, koja sprečavaju zadržavanje prašine, učiniće svaki prostor sigurnim i prijatnim.

Atina Carpet ima 10+ godina iskustva u oblasti tepiha i podnih obloga, i težimo ka tome da kupcima pružimo stručno savetovanje u pronalaženju kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume, kao i kućna dekoracija za sve ukuse.

Vaš salon tepiha i podova
ATINA CARPET
Cara Lazara 41, 37000 Kruševac
Matični broj: 62880775
PIB: 107634933
 

Scroll